PARC INDUSTRIAL 2 MIROSLAVA


 LOCALIZARE

Parcul Industrial 2 Miroslava este situat în Comuna Miroslava, județul Iași, declarată în 2016 de către Ministerul Dezvoltării drept cea mai bogată comună din România.


 SUPRAFATA TOTALA

Administratorul Parcului Industrial 2 Miroslava este Miroslava Industrial Parc SRL, o societate comercială cu capital majoritar de stat, principalul asociat fiind Comuna Miroslava prin Consiliul Local. Suprafața administrată este de 252.000 mp.


 AVANTAJE PENTRU INVESTITORI

Primaria Miroslava garanteaza rezidentilor parcului industrial scutiri de taxe și impozite locale pe clădiri și terenuri, precum si reduceri privind taxele locale de autorizare si avizare ale investitiilor. De asemenea, municipiul Iași este cel mai vechi și prestigios centru universitar din România, cu peste 60.000 studenți înmatriculați ce poate oferi resurse umane extrem de valoroase. 

Descriere parc

Comuna Miroslava deține o suprafaţă administrativă de 8257 ha, din care peste jumătate reprezintă teren arabil. Raportat la suprafaţa judeţului Iaşi, comuna Miroslava deţine 1,6%. Totodată, Miroslava reprezintă 10,6% din teritoriul Zonei Metropolitane Iași.

ZMI cuprinde pe lângă Municipiul Iași, comunele: Aroneanu, Bârnova, Ciurea, Holboca, Lețcani, Miroslava, Popricani, Rediu, Schitu Duca, Tomești, Ungheni, Valea Lupului și Victoria. Parcul Industrial Miroslava, va fi construit pe o suprafață de 46,77 ha și va avea o valoare totală de investiție de 4.307.413 de euro.

AFLA MAI MULTE
Un mediu de business deschis, oportunități și facilități multiple pentru investitori, o locație foarte bine aleasă și susținere totală din partea companiei și a autorităților locale. Aceasta este angajamentul nostru pentru rezidenții Parcului Industrial 2 Miroslava. Alegeți acum să vă numărați printre clienții viitorului centru de afaceri al Moldovei!